top of page
Home: Welcome

Tesaturi tehnice - Tipuri livrare

Program standard pentru ţesături tehnice

Lăţimea standard a ţesăturilor cel mai frecvent livrate este de 1 m. Lăţimea maximă a sulului este 3m. Lungimea standard a materialului în sul este de la 25m până la grosimea 0,9 mm şi de 10 m de la grosimea sârmei 1 mm.

Materialul poate fi echipat cu margini, întins, pictat, gofrat, sinterizat, cu capete rigidizate, calcinat, tăiat în benzi.

Produse finite

 

Furnizăm, bazat pe experienţa îndelungată în producţie ( Know-how )şi a uzinei noastre modern echipată, ţesături de înaltă calitate în toate formele ce pot fi imaginate: circulare, pătrate, dreptunghiulare, trapezoidale, poligonale, cilindrice, conice. Produsele pot fi fabricate prin următoarele procese mecanice: presare, delimitare, sudură în puncte, sudură continuă, rabatare, sudură în ultrasunet, lipire. Materialele plastice pot fi produse prin injectare în forme.
 

Se vor elabora oferte concrete pe baza documentaţiei şi a schiţelor care constituie partea absolut necesară a cererii pentru aceste produse.

Întinderea sitelor pe cadru

Dacă se cere o ofertă pentru tensionarea sitei direct pe cadru, posibilităţile de producere ale cadrelor sunt rotunde, dreptunghiulare, pătrate.

Principiul de întindere:

Întinderea ţesăturii tehnice se face în patru direcţii folosind o tehnologie specială a întinderii sitelor. Tensiunea este măsurată în fiecare direcţie la momentul pre-întinderii.

Specificaţii de mediu:

Mediul în care vor fi utilizate sitele trebuie să fie de la început precizat. Tehnologia potrivită pentru întinderea sitelor pe cadru va fi decisă pe baza acestei specificaţii

Mărimi şi forme ale cadrelor :

a)Site rotunde cu cadru produse la diametrele: 1600, 1800, 2000, 2100, 2300, 2600

b)Site dreptunghiulare şi pătrate cu cadru

Mărime maximă 2800x2800 mm

Note: Oferim de asemeni site pentru maşini de tip ALLGAIER în întreg domeniul de dimensiuni cerute, inclusive posibilitatea producerii cadrului (min. Ø600 mm max. Ø 2600 mm).

Putem livra
a) site întinse în cadrul clientului
îndepărtarea vechii ţesături
netezirea cadrului
cositorirea cadrului
întinderea noii ţesături
fixarea noii ţesături
b) Ţesătura tehnică, inclusiv producerea cadrului de diametrul solicitat
producerea cadrului
netezirea cadrului
cositorirea cadrului
întinderea noii ţesături
fixarea noii ţesături

Home: Our Products
Home: About
Home: Contact
bottom of page