top of page
Home: Welcome

SITE CU DEGETE

Utilizare: Pentru sortări dure, depământare,îndepărtarea particolelor din fracţiile finale (de exemplu pentru purificarea pietrişului pentru drumuri), sortarea materialelor reciclate, composite, etc.
CaracteristIci: în general este o sită cu elemente vergea flexibile folosind o combinaţie a oscilaţiilor sortatorului, a sitei şi a încărcării cu material, are perfomanţe ridicate de sortare, poate fi folosită pentru sortarea de la cca 6 -76 mm
Material: Oţel de arc rezistent la abraziune
Mărimea fantei: 5 - 76 mm
Diametrul sârmei: 10, 12 şi în curând 17 mm

Dimensiuni furnizate: Lungimea sitei este de cca 520 mm; secţiunea modulară a degetelor permite ajustarea individuală a lăţimii sortatorului.
Instrucţiuni de montare: Sita cu degete este fixată într-o bară speciala care este instalată între pereţii sortatorului această construcţie permite fixarea înclinării individuale a rândurilor de degete;este necesară asistenţa unei companii specializate pentru sortatoare cu dimensiuni mai mari de cca. 1600 x 4000 mm; bara poate fi de maximum 1600 mm lungime,sunt necesare ajustări de construcţie pentru sortatoare mai mari.

Home: Our Products
Home: Contact
bottom of page