top of page
Home: Welcome

ACCESORII ȘI ADAPTOARE

Pentru o montare funcţională a tuturor tipurilor de site este recomandată şi trebuie folosită furnizarea de accesorii.
Aceasta va asigura funcţionarea corespunzătoare a sitelor şi în acelaşi timp va creste siguranţa şi timpul de viaţă al sitelor.

Adaptoare, pene legături laterale (pentru Clip-Tec, Uni-Adapt, Uni-Step)
Secţiuni de protecţie din cauciuc

Aceste profile sunt utilizate ca suport pentru a proteja sitele în locul de contact cu suportul de metal al sortatorului. Ele sunt produse din cauciuc negru,profilul tip 10 se poate livra şi din cauciuc siliconic.

Banda integrată Clip-Tec, Uni-Adapt


Banda integrată este folosită pentru terminarea sistemului secţional de sortare. Suprafaţa de sortare constă numai din modulele centrale.Banda integrată este o combinţie de module de adaptare laterală şi legătura laterală care în acelasi timp protejeaza pereţii sortatorului. Exisă două tipuri de adaptoare integrate:

  • unul este pentru grinda tubulară cu şanţ de 14 mm;

  • altul pentru bara profil "L" cu diametrul găurii de 24.8 mm pre perforate.

Lăţimea este de obicei de 45 sau 55 mm şi înălţimea deasupra sitei este de 78, 100, 150, 200 şi 300 mm.Legăturile se pot furniza pentru sistemele Clip-Tec şi Uni-Adapt.

Adaptori pentru aşezarea în cascadă a suprafeţei de sortare
 

Acest adaptor este în formă de pană şi are 1000 mm lungime.Este o diferenţă de 30 mm între înălţimile celor două capete; înclinarea platformei de sortare se poate ajusta folosind adaptori;amestecarea stratului de material sortat are loc la marginea rândurilor de sortare.

Adaptoare şi pene pentru sistemul modular Clip-Tec
 

Această legătură este utilizată pentru fixarea şi funcţionarea corectş a modulelor Clip-Tec ; legătura de adaptare este echipată cu un ridicator de bază,care asigură o legare solidă între adaptor şi suport cu un ridicator superior(cu un şanţ);adaptorul este montat într-o grindă tubulară,formând suprafaţa de fixare pentru modulele individuale de sortare,care sunt inserate între trăgătoarele flexibile ale adaptoarelor şi sunt fixate prin presarea penelor Clip-Tec în şanţ ,în trăgătorul din partea de sus a adaptorului 

Adaptoare şi pene pentru sistemul modular Uni-Adapt
 

Această legătură este utilizată pentru fixarea şi funcţionarea corectă a modulelor Uni-Adapt ;
legătura de adaptare este echipată cu un ridicator de bază,care asigură o legare solidă între adaptor şi suport cu un ridicator superior(cu un pivot off set) între care sunt montate modulele;
sunt folosite două tipuri de adaptoare,pentru grinzi tubulare cu şanţ de 14 mm şi pentru grinzi în profil ’L' cu diametrul găurilor de 24,8 mm preperforate.

 

     

Adaptoare şi fixarea pentru module din sârmă
 

Sunt folosite pentru fixarea şi corecta funcţionare a modulelor de sârmă;
- adaoptoarele sunt echipate cu un ridicator de bază,care asigură o legătură strânsă între el şi suporţii individuali ai sortatorului şi cu ridicatori superiori (pivoţi dreptunghiulari), între care sunt montate modulele individuale de sârmă; sunt folosite două tipuri de adaptoare,pentru grinzi tubulare cu şanţ de 14 mm şi pentru grinzi în profil ’L" cu diametrul găurilor de 24,8 mm preperforate.
Legătura de fixare are găuri dreptunghiulare şi modulele din sârmă sunt fixate prin aşezarea pe pivoţii adaptorului.

Adaptori combinaţi
 

Ridicatorii superiori ai adaptorului sunt destinaţi să permită montarea modulelor sistemului Uni-Adapt precum şi a modulelor de site din alte producţii europene pe aceeaşi platformă;

  • această soluţie permite diversificarea succesivă a suprafeţelor de sortare;

  • sunt folosiţi pentru grinzi tubulare.  

Adaptori pentru sistemul modular Uni-Step
 

     Acest adaptor este un adaptor special în forma de U,care permite modulelor Uni-Step să fie folosite pe sortatoare cu alte sisteme de sortare.
     Aceste adaptoare protejează de asemeni suporţii împotriva uzurii şi cresc în general timpul de viaţă al sistemului de sortare. 

Banda integrată Clip-Tec, Uni-Adapt
 

Banda integrată este folosită pentru terminarea sistemului secţional de sortare. Suprafaţa de sortare constă numai din modulele centrale.Banda integrată este o combinţie de module de adaptare laterală şi legătura laterală care în acelasi timp protejeaza pereţii sortatorului. Exisă două tipuri de adaptoare integrate:
 

unul este pentru grinda tubulară cu şanţ de 14 mm;
altul pentru bara profil "L" cu diametrul găurii de 24.8 mm pre perforate.

 

Lăţimea este de obicei de 45 sau 55 mm şi înălţimea deasupra sitei este de 78, 100, 150, 200 şi 300 mm.Legăturile se pot furniza pentru sistemele Clip-Tec şi Uni-Adapt . 

Legături laterale pentru sistemul modular Clip-Tec, Uni-Adapt
 

Această legătură este utilizată pentru fixarea modulelor şi a suprafeţei de sortare.Protejează pereţii laterali ai sortatorului. Legătura este intărită cu fier. 

Duza de spraiere


Diuzele sunt necesare pentru sortarea umedă a materialelor.Ele sunt făcute din poliuretan cu trei diametre ,de 4, 7 şi 9 mm. Montarea este cu un şurub de 3/4" .

Home: Our Products
Home: Contact
bottom of page